Viimasel veerandajal ühe korvi visanud Žalgiris sai Euroliigas masendava kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žalgirise peatreeneri Šarunas Jasikeviciuse emotsioonid ei ole meeskonda tabelis kõrgele vedanud.

Photo Spada - LaPresse
December  29, 2016  Milan (Italy)
Sport Basket
Euroleague Turkish Airlines
Olimpia Armani Milano vs Zalgiris Kaunas 
In the pic:  coach Sarunas Jasikevicius
Žalgirise peatreeneri Šarunas Jasikeviciuse emotsioonid ei ole meeskonda tabelis kõrgele vedanud. Photo Spada - LaPresse December 29, 2016 Milan (Italy) Sport Basket Euroleague Turkish Airlines Olimpia Armani Milano vs Zalgiris Kaunas In the pic: coach Sarunas Jasikevicius Foto: LaPresse/Spada/LaPresse/Spada/Scanpix

Korvpalli Euroliigas pidi Kaunase Žalgiris katastroofilise viimase veerandaja tulemusel tunnistama koduväljakul Madridi Reali selget paremust. Hispaania suurklubi võitis 74:59 ja muutis Leedu tippklubi lootused kaheksa parema hulka jõuda teoreetilisteks.

Avapoolaja kaotas Žalgiris kaheksa punktiga, ent viimasele veerandajale mindi vastu taas viigiseisus. Kuid viimase veerandaja kaotas Žalgiris koguni 6:21, kümne minutiga visati mängust ainult üks korv!

Realile tõi Othello Hunter 14 punkti, Trey Thompkins lisas 12 ning Gustavo Ayon ja Jaycee Carroll kumbki 12 punkti. Žalgirisele tõi Gustavo Lima 13 punkti, nii Lukas Lekavicius kui ka Paulius Jankunas lisasid 11 punkti.

Darüssafaka Dogus oli kodusaalis 71:64 parem Kaasani Unicsist ja parandas märkimisväärselt võimalusi kaheksa parema sekka jõuda. Adrien Moerman tõi võitjatele 17 ja Brad Wanamaker 16 punkti, lisaks jäi Wanamakeri arvele viis korvisöötu. Unicsi parimana kogus Keith Langford 16 punkti.

Turniiritabelis on Realil 13 võitu ja viis kaotust, millega ollakse Moskva CSKA järel teisel kohal. Darüssafakal on pärast tänast 10 võitu ja kaheksa kaotust, lähimad jälitajad Barcelona ja Anadolu Efes on juba kahe võidu kaugusel. Uniks on seitsme võidu ja 11 kaotusega 11. tabelireal, Žalgirisel on aga kuus võitu ja 12 kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles