Suri «Allo, Allo!» staar Gorden Kaye (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Kaye.
Gordon Kaye. Foto: alloallo.wikia.com

Täna hommikul suri hooldekodus 75-aastaselt BBC ülimenuka komöödiasarja «Allo, Allo!» peaosaline Gordon Kaye, vahendas BBC.  

Kaye mängis kohvikuomanikku Rene Artoisi kultussarja kõigis 84 osas. Sarja sündmustik toimub Teise maailmasõja ajal Saksamaa okupeeritud Prantsusmaal.

«Allo, Allo!» kahurvägi: Keskel Gorden Kaye sulandumas oma rolli prantsuse kohvikuomaniku Rene Artois'na. Tema vasakul käel Kim Hartman ehk saates Helga Geerhart ja paremal Vicki Michelle Rene teenindaja Yvette Carte-Blanche'ina. FOTO:
«Allo, Allo!» kahurvägi: Keskel Gorden Kaye sulandumas oma rolli prantsuse kohvikuomaniku Rene Artois'na. Tema vasakul käel Kim Hartman ehk saates Helga Geerhart ja paremal Vicki Michelle Rene teenindaja Yvette Carte-Blanche'ina. FOTO: Foto: Adam Butler/PA Wire/PA Images/Scanpix

Viimast korda võis Kaye'i ekraanil näha 2007. aastal, «Allo, Allo!» ühekordses lisasaates.

«Keskne põhjus, miks «Allo, Allo!»-st üldse kujunes niivõrd pikaajaline ja armastatud sari, oli Kaye,» märkis Shane Allen BBC komöödiasaadete meeskonnast.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles