«Star Wars» uue filmi pealkiri on «The Last Jedi»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Star Wars. The Force Awakens». Pildil  Chewbacca ja Harrison Ford Han Solo rollis
Kaader filmist «Star Wars. The Force Awakens». Pildil Chewbacca ja Harrison Ford Han Solo rollis Foto: Film Frame/AP/Scanpix

Disney filmistuudio avalikustas, et «Star Wars» (Tähesõjad) uus film kannab pealkirja «The Last Jedi», selle režissöör on Rian Johnson ja esilinastus on 15. detsembril 2017.

USA väljaannete teatel ei ole Disney stuudio esindajad paljastanud uue filmi sisu, kuid režissöör Johnsoni sõnul läheb see sealt edasi, kus film «The Force Awakens» lõppes.

Kaader filmist «The Force Awakens». Pildil Daisy Ridley Reyna ja John Boyega Finnina
Kaader filmist «The Force Awakens». Pildil Daisy Ridley Reyna ja John Boyega Finnina Foto: David James/AP/Scanpix

2015. aastal ekraanidele jõudnud «Star Wars» filmisarja seitsmendas osas osutus Luke Skywalker viimaseks jediks.

Sotsiaalmeedias on pärast Disney stuudio teadet kommenteeritud, et milline võib olla uue filmi sisu. Twitterisse tehti hashtag #TheLastJedi, mis muutus populaarseks ja sinna jõudis eile umbes ühe tunniga 152 000 tviiti.  

Algupärane «Star Wars» triloogia, «IV – A New Hope», «V – The Empire Strikes Back» ja «VI – Return of the Jedi» jõudis vaatajateni 1977 – 1983. Aastatel 1999 – 2005 tehti veel kolm «Star Wars» filmi,  « I – The Phantom Menace», «II – Attack of the Clones» ja «III – Revenge of the Sith», mille tegevus toimus kolme algupärase filmi tegevusele eelnenud ajal.

Järeltriloogia «VII – The Force Awakens» valmis 2015, «VIII – The Last Jedi» valmib 2017 ja «IX – veel nimeta film jõuab ekraanidele 2019.

Harrison Ford 2015. aastal filmi «The Force Awakens» esilinastusel Londonis / PAUL HACKETT/REUTERS/Scanpix
Harrison Ford 2015. aastal filmi «The Force Awakens» esilinastusel Londonis / PAUL HACKETT/REUTERS/Scanpix Foto: PAUL HACKETT/Reuters/Scanpix
«Star Wars» filmisarja looja George Lucas ja režissöör JJ Abrahms filmi «The Force Awakens» esilinastusel
«Star Wars» filmisarja looja George Lucas ja režissöör JJ Abrahms filmi «The Force Awakens» esilinastusel Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles