Liit: Marriotti tulekul Eestisse on tugev sümboolne tähendus

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Telegraaf.
Hotell Telegraaf. Foto: Liis Treimann

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on maailma suurima hotelliettevõtte Marriott International sisenemine Eesti turule väga tugeva sümboolse tähendusega.

«Eestis on turismimajandusel kogu majanduse struktuuris väga oluline ja kasvav roll, mistõttu on Marriotti ja Telegraafi litsentsilepingu sõlmimine suurepärane uudis kogu turule. Väikese riigina oleme veel ühe globaalse tegija otseses vaateväljas, mis aitab tutvustada mitte ainult ühte hotelli vaid kogu riiki. See on kompliment nii ettevõtjale kui majanduskeskkonnale ,» sõnas Liivamägi.  

Marriott International ja hotell Telegraaf teatasid täna litsentsilepingu sõlmimisest, mille kohaselt võtab Telegraaf käesoleva aasta 1. juulist kasutusele Marriotti alambrändi Autograph Collection kaubamärgi ja hotellist saab osa Marriotti globaalsest võrgustikust. Maarika Liivamägi sõnul kinnitab Marriotti tulek usaldust Eesti vastu.

«Selge on see, et need asjad ei ole otseselt omavahel seotud, kuid igale ettevõtja silm läheb särama kui ta näeb, et valitsus teeb tööd investeeringute või siis antud juhtumi puhul turistide saamise nimel tööd. Hotellide käibemaksu mittetõstmine, konverentsikeskuse loomise peatüki taasavamine ja üldine retoorika muutus turismimajanduse suhtes on uudised, mida märgatakse ka väljaspool riiki,» sõnas Liivamägi.

EHRL, Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik ja demokraatialikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon, mis asutati 1992 aastal ja koondab endas üle 200 liikme. EHRL kuulub Euroopa Hotellide ja Restoranide assotsiatsiooni HOTREC alates 1993. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles