Telegrami pankrotimenetlus võib peagi lõppeda raugemise tõttu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alternatiivajakirja väljaandja seisab silmitsi pankrotiga.
Alternatiivajakirja väljaandja seisab silmitsi pankrotiga. Foto: telegram.ee

Alternatiivmeedia portaali Telegram haldamisega tegelenud Telegram OÜ pankrotimenetlus võib veebruaris raugeda, kui pankrotimenetluse kulusid ei kaeta.

Teisipäevase kohtumäärusega määrati pankrotimenetluse raugemise vältimiseks pankrotimenetluse kulude katteks deposiidina selleks ettenähtud kontole makstava summa suuruseks 1500 eurot ja maksmise tähtajaks 8. veebruar. Kohus ei lõpeta menetlust, kui pankrotimenetluse kulude katteks makstakse deposiidina kohtu määratud summa.

Septembris kinnitas Harju maakohus samanimelist veebiportaali hallanud Telegram OÜ pankrotihalduri esitatud jaotusettepaneku, mille järgi jäävad pea kõik firma vastu esitatud nõuded rahuldamata, kuna varasid on ettevõttes väga vähe.

«Reaalset vara on 298 eurot, esitatud nõudeid aga 50 780 eurot,» ütles Telegram OÜ pankrotihaldur Andres Tootsman BNS-ile. Harju maakohus kinnitas firma jaotusettepaneku teisipäeval, sellele saab esitada määruskaebuse 15 päeva jooksul.

Telegram OÜ pankrot kuulutati välja mullu 31. mail. 2013. aasta jaanuaris tegevust alustanud alternatiivuudiseid pakkuv portaal Telegram peatas rahaliste raskuste tõttu tegevuse ka 2014. aasta mais, kuid jätkas hiljem tegevust. Veebiportaali Telegram haldamine on praeguseks üle läinud MTÜ Telegram alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles