Istanbuli derbis jäi peale pikalt tagaajaja rollis olnud Fenerbahce

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Istanbuli Fenerbahce korvialune jõud Jan Vesely.
Istanbuli Fenerbahce korvialune jõud Jan Vesely. Foto: LOUISA GOULIAMAKI/AFP

Korvpalli Euroliigas peeti täna õhtul kolm kohtumist, millest tuliseimaks kujunes Istanbuli klubide Fenerbahce ja Galatasaray derbi.

Kolmandal veerandajal veel 15-punktilises kaotusseisus olnud Istanbuli Fenerbahce alistas linnarivaali Istanbuli Galatasaray 85:80. Fenerbahcele oli tänane võit järjestikku kolmas. Ühtlasi säilitas Fenerbahce koha tabeli esinelikus, samas kui Galatasaray langes viimaseks. Võitjatele tõi Jan Vesely 20 punkti (visked väljakult 9/8) ning seitse lauapalli. Kaotajate parim oli 21 silma visanud Blake Schilb.

Belgradi Crvena Zvezda ja Ateena Panathinaikose vahelises matšis sai Serbia klubi 72:66 võidu. Crvena Zvezda on Euroliigas viimasel ajal väga heas hoos, tänane võit oli neile järjekorras juba seitsmes. Kohtumist 16:0 spurdiga alustanud Belgradi klubi parim oli 13 punkti visanud Marko Simonovic, Panathinaikose resultatiivseim oli 23 silmaga Kenny Gabriel. Tabelis on Crvena Zvezda 12 võidu ja kaheksa kaotusega viies, Panathinaikos on 11 võidu ja üheksa kaotusega seitsmes.

Päeva viimases matšis võõrustas Tel Avivi Maccabi Kaasani Unicsit ning sai 60:52 võidu. Meeskonna parim oli 17 punkti visanud Andrew Goudelock, kaotajate suurim punktitooja oli 13 silma visanud Orlando Johnson. Võiduga tõusis Maccabi Unicsiga ühele pulgale. Mõlemal meeskonnal on seitse võitu ja 13 kaotust. Tabelis on Unics 13. ning  Maccabi 14. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles