Tallinnas Kristiines sai avariis viga neli inimest (1)

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures
Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures Foto: Olja Kivistik / PPA

Tallinnas Kristiine kaubanduskeskuse juures juhtus laupäeval kella 20.30 ajal raske avarii, milles sai viga neli inimest.

Kristiine ristmikul põrkasid kokku sõiduautod Chevrolet ja Volkswagen, mis paiskusid seejärel ohutussaarele otsa kahele seal seisnud jalakäijale. Põhja prefektuuri teatel tuli Chevrolet Kristiine keskuse poolt ja sõitis Paldiski maanee suunas; Volkswagen sõitis Paldiski maantee suunast Kristiine keskuse poole ja tegi esialgsetel andmetel vasakpöörde vales kohas.

Haiglasse viidi neli inimest: kaks jalakäijat – ohutussaarel seisnud mees ja naine, Volkswageni juht – 75-aastane naine ja Chevrolet's istunud kaasreisija – 14-aastane tüdruk.

Mõlema sõiduki juht oli kaine ning kasutas turvavarustust. Sõidukid olid tehniliselt korras.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuhi Allar Lohu sõnul on liiklusmärkide jälgimine liikluses määrava tähtsusega. «Linnades asuvatel liiklusristmikel tuleb olla eriti tähelepanelik, kuna iga vale otsus võib saada saatuslikuks mitte ainult sõidukijuhile endale, vaid ka teistele liiklejatele.»

Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures. Foto: Olja Kivistik
Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures. Foto: Olja Kivistik Foto: PPA
Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures. Foto: Olja Kivistik
Liiklusõnnetus Kristiine keskuse juures. Foto: Olja Kivistik Foto: PPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles