Üksinda korterisse jäänud kiisu naudib elu uues kodus

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Eelmisel nädalal jagasime teiega lugu sellest, kuidas õnnetu valge kiisu nimega Täps oli korterisse üksinda elama jäänud, sest tema omanik viidi hooldushaiglasse. Täpsile ei meeldinud sugugi üksinda olla ja ta oli väga õnnetu. Tänaseks on Täpsile uus kodu leitud.

Kasside turvakodu kirjutab Facebookis, et vastukaja Täpsi juhtumile oli imeline: nad said väga palju armsaid kirju toredatelt inimestelt, kes soovisid lumivalgele kiisule kodu pakkuda. «Asusime kibekähku huvilistele vastama ning nüüdseks on üksinda ja õnnetuna korteris elanud Täps veetnud loetud päevad päriskodus,» kirjutab turvakodu. 

Täpsi uued omanikud andsid turvakodule märku, et kiisu alles kohaneb nendega ja nemad temaga, aga edusammud on märgatavad. «Esimesel päeval ja ööl ta pelgas veidi ning leidis turvatunnet diivani alla varjudes. Teisel päeval tuli ta aga sõbraliku kutse peale uusi valdusi uudistama,» kirjutab uus omanik. Täps käib viisakalt liivakastis ja nutmas pole uus pere teda veel kordagi kuulnud. 

Täpsile meeldib väga end vastu pereliikmete jalgu hõõruda ja paisid nuruda. Täps harjub oma uue koduga üha enam ja käib lausa voodis magamas. 

Aitäh kõigile, kes Täpsi lugu jagasid ja aitasid kiisule uue kodu leida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles