Kõige konarlikum tänav läheb lõpuks põhjalikku remonti

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lipitud-lapitud Soinaste tänav on Tartu põhi- ja jaotustänavate seisukorra uuringu järgi kõige ebatasasem. Selle aasta lõpuks on see viga loodetavasti parandatud, põhjaliku remondi käigus saab tänav ka korralikud kõnniteed.
Lipitud-lapitud Soinaste tänav on Tartu põhi- ja jaotustänavate seisukorra uuringu järgi kõige ebatasasem. Selle aasta lõpuks on see viga loodetavasti parandatud, põhjaliku remondi käigus saab tänav ka korralikud kõnniteed. Foto: Margus Ansu

Paar aastat tagasi tehtud Tartu teede-tänavate seisukorra uuringu järgi on kõige ebatasasem Soinaste tänav. Nüüd paistab seal tunneli lõpus valgus: täie hooga käib põhjaliku rekonstrueerimisprojekti tegemine ning linna tänavuses eelarves on ka töödeks vajalik raha.

 «Soinaste tänav on seni remondinimekirjas joone alla jäänud, sest see on keerukas töö,» ütles Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. 

Ta selgitas, et kõnealuse tänava põhjaliku remondi eeldus on sademeveetorustiku väljaehitamine. Selleks peab AS Tartu Veevärk sealt laskma sademeveetorustiku rajada Aardla tänavat pidi Emajõeni välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles