Koppel: kinnisvara hinnatõusu taga on inimeste hullumeelsus

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Koppel
Peeter Koppel Foto: Mihkel Maripuu

21. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas toimuval kinnisvarakonverentsil rahvusvahelise poliitika ja kinnisvaraturu seoseid lahkava Peeter Koppeli hinnangul on praeguseks kinnisvarahindade peamiseks tõusu mootoriks raha kättesaadavus ja inimeste hullumeelsus.

Ärevatel aegadel võib kinnisvarasse paigutatud raha pikaks ajaks sinna kinni jääda, hoiatasid börsiasjatundjad laupäeval Äripäeva investor Toomase konverentsil.

Etalon Varahalduse asutaja ja investeeringute juht Mikk Talpsepp sõnas investeerimismaastiku hetkeseisu iseloomustuseks: «Arvan, et muusika on juba kaks tundi tagasi lõppenud, kuid börsirahvas jätkab tantsimist.»

Nordea Pensions Estonia esimees Angelika Tageli sõnul tuleb enne kinnisvarasse investeerimist mõelda, milline on investeerimishorisont. «Mida vähemlikviidne vara, seda raskem on sealt raha kätte saada,» hoiatas üle 20aastase investeeringute juhtimise kogemusega Tagel. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles