Helin Vaher ja Rasmus Kagge lahkuvad valitsuse kommunikatsioonibüroost (3)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Kagge.
Rasmus Kagge. Foto: Liis Treimann

Valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Helin Vaher ja meedianõunik Rasmus Kagge teatasid sotsiaalmeedias, et lahkuvad ametist ja loovad uue kommunikatsioonibüroo.

«Sel aastal tuleb kevad minu jaoks varem, õhus on tunda muutusi ja hinges on kerge ootusärevus. Täpselt 1401 päeva tagasi, 1. aprillil 2013. aastal, astusin ma Stenbocki uksest samasuguse tundega sisse. Täna, pea neli aastat hiljem, hakkan ma selle maja ust enda järel kinni panema,» kirjutas Vaher sotsiaalmeedias.

Seda Vaheri sõnul selleks, et panna oma kogemused proovile erasektoris. «Mul on hea meel teatada, et olen suundumas erasektorisse, et koos kahe härrasmehega – üks nendest hea sõber Rasmus Kagge – luua oma kommunikatsioonibüroo. Täpsemalt räägime sellest märtsis, hetkel pühendume Rasmusega veel kuu aja jooksul valitsuse nõustamisele,» märkis ta.

Vaher tänas eelmisi peaministreid Andrus Ansipit ja Taavi Rõivast ning praegu ametis olevat peaministrit Jüri Ratast hea koostöö eest.

Sama teatas ka valitsuse meedianõunik Rasmus Kagge, kes kirjutas, et on otsustanud vastu võtta uue ja huvitava väljakutse ning panna oma teadmised ja oskused proovile erasektoris. Pikalt ajakirjanikuna töötanud Rasmus Kagge lahkus ETV saatest «Pealtnägija» mullu märtsis, et asuda tööle Taavi Rõivase valitsuses meedianõunikuna.

Loetud päevade jooksul kuulutatakse valitsuses välja kommunikatsioonibüroo juhi konkurss.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles