Meestele: kolm eduka kohtinguelu põhialust

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Yanushevskiy / PantherMedia / Scanpix

Kohtingutel käimine ei ole kunagi lihtne, ole sa siis 22 või 62. Paljud mehed kurdavad, et kuigi neil on tutvumisrakendustes profiil ning nad püüavad toredate naiste tähelepanu püüda, neid siiski ignoreeritakse. Mida nad valesti teevad?

Portaalis Good Man Project annab nõu suhteekspert Brent Stoller.

1. Sa pead olema aktiivne. Mees, kes on «võistlusringis», kelle profiilipilt on nähtav, kes on valmis uuteks tutvusteks, kes vahel eksib, kuid kes alati taas jalgele tõuseb - tema on lõpuks võitja. Ta teab, kuidas entusiastlikult kutsuda naist teisele kohtingule ja teab, kui meeldiv tunne see on, kui talle jah öeldakse. Ta võib läbi kukkuda, aga vähemalt kukub ta läbi, püüdes võita naise südant. Sa pead olema valmis püüdma, see on peamine. Nii pääsed sa kohtingumängu sisse.

2. Sa pead olema järjekindel. Ja, mis peamine, mitte õõvastavalt ning kõiki ohualarme tööle panevalt jälitajalik või ahistav. Aga mida aktiivsem sa oled, seda rohkem saad sa ka äraütlemiste osaliseks. Sa panustad oma raha, aega ja lootust ja paljudel juhtudel investeerid sa inimesse, keda pole isegi veel kohanud. Kui asjad lähevad viltu, võib tunduda, et need ei saa kunagi enam paraneda. See mõjub loomulikult väsitavalt. Kuid just neil hetkedel pead sa jõu kokku võtma ja end taas püsti ajama ning «võistlusringi» tormama. See hoiab sind kohtingumängus.

3. Sa pead olema (natuke) pöörane. Koomik Jerry Seinfeld ütles kunagi, et 95 protsenti populatsioonist ei kõlba deitimiseks – ja see oli öeldud vaid välimusel põhinedes. Kui veel võtta arvesse iseloom, väätused, moraalid, huumorimeel ja omavaheline keemia, on see number kaduvväike. Seetõttu pead sa olema natuke pöörane, et neist karmidest arvudest ja tõenäosusest mitte end heidutada lasta. See on miski, mis annab sulle veendumuse, et sul on võimalik see kohtingumäng võita.

Kohtamas käimine on natuke nagu mõrvaloo lahendamine – võidukalt välja tulemine on seda lihtsam, kui sa tead, keda sa otsid. Kui sul on selge, millised on sinu eelistused, pead sa lihtsalt välja mõtlema, kust sa selle inimese üles leiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles