Pildid: avarii põhjustanud juht põgenes autost, jättes maha koera

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal põhjustas musta värvi Audi juht Tartu kesklinnas liiklusõnnetuse ja põgenes sündmuskohalt. Politsei jõudis masinale järele ülikooli raamatukogu juures.

Esialgsetel andmetel ütles kaassõitjana autos olnud 25-aastane mees, et juht põgenes. Tema isikut püütakse praegu kindlaks teha. Politsei pidas autos viibinud mehe kinni ja viis kontrollimiseks jaoskonda.

Enne Vanemuise tänavale jõudmist tegi Audi Riia ja Struve ristmikul avarii. Auto rehvijälgedest on näha, et masin sõitis kurvi suure kiirusega, rammides tee ääres parkinud Citroen sõidukit. Avariilise Audiga sõitis juht ülikooli raamatukogu ja Vanemuise teatri vahel asuvasse parklasse, kus ta väidetavalt tõusis rooli tagant ja lahkus.

Et Audis oli ka koer, kutsuti kohale Tartu koduta loomade varjupaiga esindaja, kes viis looma varjupaika. Omanik saab looma sealt kätte. Mõlemad avariilised autod viidi treilerautodega minema.

Lõuna prefektuuri kinnitusel saabus teade avariist Struve tänaval politseile kella 10.15 ajal. Teataja sõnul sõitis must Audi A6 otsa parkivale Citroenile ning põgenes seejärel sündmuskohalt.

Politsei leidis esitiivakahjustusega kirjeldustele vastava Audi Vanemuise tänava parklast. Autos viibis sel hetkel vaid kaasreisija ning koer. Kõrvalistmel asunud 25-aastase joobes mehe viisid politseinikud kainenema.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud õnnetust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada õnnetuse põhjustanud juhti, palutakse helistada 730 8814, 612 3000 või saata e-kiri aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles