Diivanil põõnanud mees ei tahtnud parvlaevalt lahkuda

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Hiiumaa.
Parvlaev Hiiumaa. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Esmaspäeva õhtul kutsuti politsei Kuivastusse parvlaev Hiiumaa vastu, sest üks diivanil maganud joobes mees ei tahtnud laevalt lahkuda.

Esmaspäeval oma sellepäevase viimase Virtsu-Kuivastu otsa teinud Hiiumaal viibis alkoholijoobes mees, kes oli end kaupluse juures diivanile pikali visanud ega tahtnud pärast Kuivastu sadamasse jõudmist enam jalgu alla võtta, kirjutab Meie Maa

Politsei sai teate parvlaevalt Hiiumaa kell 19.26. «Kuressaare linna läheduses viibinud patrull sõitis Kuivastusse ja tõi 39-aastase mehe linna sihtkohta, kuhu ta minna tahtis,» ütles Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juht Matis Sikk.

Kuna mees ei käitunud agressiivselt ja ta teistele ohtu ei kujutanud, ei pidanud politsei mõttekaks teda arestimajja kainenema paigutada. Sikule ei meenunud varasemast praktikast, et politsei oleks pidanud praamilt meest ära toomas käima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles