Lehkav kaubahall peletab linnakodanikke (4)

Liisa-Lotta Veiken
, Tartu Postimees, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endist kaubahalli haldava ASi Kesklinna Keskus juhatuse liikme Veiko Keerbergi sõnul tehti hoone avatud koridoris süvapesu, novembris värviti koridor üle ja pandi valgustus, et pisut distsiplineerida vandaalitsejaid, kuid miski pole selles kohas aidanud.
Endist kaubahalli haldava ASi Kesklinna Keskus juhatuse liikme Veiko Keerbergi sõnul tehti hoone avatud koridoris süvapesu, novembris värviti koridor üle ja pandi valgustus, et pisut distsiplineerida vandaalitsejaid, kuid miski pole selles kohas aidanud. Foto: Kristjan Teedema

Küüni 7 hoone mõlemalt poolt avatud osa lehkab ja hais levib tänavalegi. Hoone haldaja rääkis, et neil pole luba seda ala sulgeda, aga linnavalitsusest kuuleb teist juttu. 

Kõik, kes kaubahalli katusealusest osast läbi lähevad, tunnevad ebameeldivat tugevat haisu, mille tekitavad seal põit tühjendamas käivad inimesed. Lisaks veel maha visatud konid, nätsud ja muu prügi.

Kaubahallis tegutseva Tähe piljardiklubi juhatuse liige Levis Plumberg on selle avatud koridori hädade ning kohta reostavate kutsumata külalistega tegelenud 2009. aastast, kui ta hoones ruumid rentis. «Olen kogu aeg rääkinud, et selle probleemiga peab tegelema. See on saanud mulle lihtsalt teadmiseks, millega tuleb elada,» tõdes ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles