Vägev skalp: Flora alistas kontrollmängus Austria kõrgliiga liidri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brent Lepistu.
Brent Lepistu. Foto: Liis Treimann

Jalgpalli Eesti meistriliigas mullu neljanda kohaga leppinud FC Flora alistas võõrsil peetud hooajaeelses kontrollmängus 1:0 Austria kõrgliiga liiderklubi Altachi.

Flora pressiteenistuse teatel oli esimene poolaeg võitluslik ja tasavägine ning seda iseloomustasid vähesed võimalused. Teisel poolajal avas 56. minutil skoori Flora poolkaitsja Brent Lepistu ja florakate 1:0 võiduga mängu ka lõppes.

Altach on praegu pärast 20. vooru Bundesliga liidrid, Salzburg hingab kahe punkti kauguselt kuklasse. Liider on kogunud mängudest 42 punkti. Peamiselt madalamates liigades osalenud klubi tõusis esmakordselt Bundesligasse 2005-06 hooajaks, kuid hooajal 2008-09 langeti tagasi aste madalamale. Klubi oli aastaid 1. Liga paremikus, kuid Bundesligasse tagasi pääseti alles hooajaks 2014-15.

Flora on nüüd võtnud kontrollmängudes juba kaks vägevat skalpi, sest nädala eest saadi tänu Rauno Sappineni väravale samuti 1:0 jagu valitsevast Soome meistrist IFK Mariehamnist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles