Guinnessi rekordi meisterdamiseks kulus kolm päeva ja 180 000 patareid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgema kunstikooli tudengid said eile valmis esmaspäevast saati patareidest laotud pusle, mis tunnistati maailma suurimaks sellelaadseks. Eesti kaarti kujutav taies katab 25-ruutmeetrise ala ning selle valmistamiseks kulus 180 000 kasutatud patareid.
Kõrgema kunstikooli tudengid said eile valmis esmaspäevast saati patareidest laotud pusle, mis tunnistati maailma suurimaks sellelaadseks. Eesti kaarti kujutav taies katab 25-ruutmeetrise ala ning selle valmistamiseks kulus 180 000 kasutatud patareid. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kõrgema kunstikooli tudengid ladusid kasutatud patareidest esmaspäevast eilseni aukartustäratavate mõõtmetega pusle. 

Aegade jooksul on Emajõelinnas püütud püstitada mitmeid Guinnessi raamatu väärilisi rekordeid, olgu siis kõrge pannkoogitorn, anekdootide kestusrääkimine või kõige kõrgema laega kõrts. 

Eile sündis Tartus uus Guinnessi rekord – Lõunakeskuses asuva kodutehnikakaupluse XXL Euronics avamispeoks valmis kasutatud patareidest Eesti kaarti kujutav 25-ruutmeetrine pusle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles