Kadrinas käidi hauaplaadiga poevargil

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrinas purustas poevaras ukseklaasid hauaplaadiga.
Kadrinas purustas poevaras ukseklaasid hauaplaadiga. Foto: Reporter.ee

Eelmise nädala reede ööl vastu laupäeva purustati Lääne-Virumaal Kadrina alevikus hauaplaati kasutades toidupoe ukseklaasid ja viidi ära korvitäis alkohoolseid jooke.

Häire saanud turvafirma ei leidnud poest kedagi, kuid politsei asus varast lumele jäänud jälgi mööda jälitama, vahendab Reporter.ee.

Kiirelt tegutsenud varas oli lettidelt alkoholipudeleid haaranud ja nendega kohaliku surnuaia suunas minema jooksnud. Ukseklaaside purustamiseks oli ta kasutanud sealtsamast võetud hauaplaati, mis tähendab, et lisaks röövile esitatakse talle süüdistus ka hauarüüstamises.

Ühest tihnikust avastasid korravalvurid pudeleid täis poekorvi – ilmselt oli kurjategija raske kandami tassimisest väsinud. Lõpuks jõuti majani, kust koputamise peale väljus mees, kes aga küsimustele ei vastanud ja lukustas end majja.

Teine majas olnud mees lasi politsei sisse. Hoonest leiti pudel alkoholi, mis võis pärineda röövitud kraami hulgast. Selgus ka, et esimesena ukse avanu oli äsja kuskilt tulnud ja viidi küsitlemiseks jaoskonda.

Poeröövli isiku selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles