Jacksoni skandaali korduse ja legendide ootuses

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne hetk 2004. aasta Super Bowlilt, kus pildile on püütud Janet Jackson ja Justin Timberlake.
Skandaalne hetk 2004. aasta Super Bowlilt, kus pildile on püütud Janet Jackson ja Justin Timberlake. Foto: David Phillip/AP/Scanpix

13 aastat tagasi vapustas maailma Ameerika jalgpalliliiga NFLi esikohamängu ehk Super Bowli poolaja-show, kui ootamatult paljastus lauljanna Janet Jacksoni tähekesega kaetud rind. Toona peeti mäng Houstonis, kus selgub võitja ka sel korral. Nüüd astub lavale Lady Gaga, kes lubab sama skandaalset esitust. Väljakul oodatakse aga legendide veel legendaarsemaks saamist.

Lady Gaga on tuntud USA presidendi Donald Trumpi suure kriitikuna ja juba eeldatakse, et 12 minuti pikkuse show’ jooksul saab skandaalne lauljatar hakkama millegi rabavaga. Juba on USA meedias ka avaldatud, et Lady Gagal ei lubata laval Trumpi nime suhu võtta. Selle väite on NFL praeguseks ümber lükanud.

«Teen laval ainult selliseid avaldusi, mida olen teinud kogu oma karjääri. Usun võrdsusesse, kaastundesse ja headusesse. Minu esituses saab näha vastavaid elemente,» tunnistas lauljatar ise LA Timesile.

Kuigi poolaja-show’ ümber on igal aastal palju kära, on põhiline ikka mäng ise. Super Bowli eel räägitakse juba üsna valjul häälel, et New England Patriots eesotsas mängujuht Tom Brady ja peatreener Bill Belichickiga on jätnud ajalukku nii võimsa jälje, et tegemist võib olla USA pallimänguliigade läbi aegade ühe võimsama dünastiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles