Panathinaikos alistas Euroliigas tabeli punase laterna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike James (esiplaanil) vedas Panathinaikose võidule.
Mike James (esiplaanil) vedas Panathinaikose võidule. Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Panathinaikos võõrsil 84:79 Istanbuli Galatasaray ja kindlustas play-off-kohta, Galatasaray jätkab seevastu tabelis viimasel real.

Kodumeeskond võitis esimese veerandaja kuue punktiga, ent poolajapausile minekuks oli omakord kolme punktiga peal juba Panathinaikos. Neljanda veerandaja alguses jõudis Galatasaray korraks veel kahe punkti kaugusele, kuid Panathinaikos hoidis edu ja vormistas lõpuks võidu.

Mike James tõi võitjatele 18 punkti, nii James Feldeine'i kui ka Nick Singletoni arvele jäi 15 punkti. Nick Calathes viskas 10 punkti ja andis seitse korvisöötu. Galatasaray poolel viskas Tibor Pleiss 15 punkti, Blake Schilb ja Vladimir Micov toetasid mõlemad teda 14 punktiga. Panathinaikosel on tabelis 12 võitu ja üheksa kaotust, Galatasaray on 16 meeskonna seas kuue võidu ja 15 kaotusega viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles