Video: Simple Session 2017 võitja Garrett Reynolds: alustasin sõitmist, kui olin kümnene ja algus oli minu jaoks väga raske

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. ja 5. veebruaril toimusid Tallinnas Saku Suurhallis Simple Session 17 rahvusvahelised rula- ja BMX-ratturite võistlused. Kokku 32st riigist kokku tulnud 159 võistlejast väljusid võitjatena rulatähest prantslane Aurelien Giraud ning trikiratturitest ameeriklased Larry Edgar ning Garrett Reynolds.

BMX-rattur Garrett Reynolds X-mängude kuldmedaliga.
BMX-rattur Garrett Reynolds X-mängude kuldmedaliga. Foto: Garth Milan/Red Bull Content Pool

Kahekordne Simple Sessioni võitja ning 8-kordne X-Mängude kullavõitja Garrett Reynolds USAst: Olen olnud BMXi sõitnud umbes 15 aastat ja iga võit on olnud minu jaoks väga oluline. Õnneks pole mul olnud palju vigastusi, sest see milles mina võistlen on pigem tehnile osa. Võin sõita nii betooni, kui ka muru peal, ainuke mis mulle ei meeldi on lume peal sõitmine. Võrreldes rulatamiseg on BMX palju põnevam, sest sa ei vaja perfektset kohta, kus trikidada. Võid seda teha kus iganes. Ja see meeldib mulle kõige enam.

Alustasin sõitmist, kui olin kümnene ja algus oli minu jaoks väga raske. Samas oli sellest nii vaimustuses, et ei suutnud peale kooli muule mõeldagi, kui ainult sõitmisele.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles