Meigivead, mis teevad sind vanemaks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Meikimine peaks võimendama inimese loomulikku ilu. See tähendab rõhutama häid külgi ja varjama väikeseid iluvigu. Meikimisel tuleb tähele panna, et sa ei teeks neid vigu, mis teevad sind vanemaks. 

Mõningad nendest on väga tüüpilised ja kõik võivad vahel eksida. Kõige olulisem on, et sa ostaksid enda näonahale sobivaid tooteid, sest vastasel korral tekivad nahale punnid ja punetus.

  1. Liiga vähe või mitte üldse niisutavat kreemi. Kui kannad jumestuskreemi kuivale nahale, näeb nahk vanem välja. Regulaarne niisutamine on väga oluline.
  2. Liiga palju peitekreemi teeb näo peened jooned nähtavaks. Otsi poest pigem vedelat peitekreemi, mis paistab nahal kergem.
  3. Tummised toonid. Näiteks tumedad veinitoonid võivad teha palju vanemaks. Tumelilla huulepulk tõmbab tähelepanu suu ümber olevatele kortsukestele.
  4. Tume silmameik. Soovitav on kasutada pigem naturaalseid toone ja ripsmetušši.
  5. Liiga palju jumestuskreemi. Osa naisi arvab, et rohke jumestuskreem katab ära kõik, mida nad varjata tahavad. Tegelikult tõmbab see ainult tähelepanu. Kasuta pigem kergemat jumestuskreemi ja hoidu mattidest toonidest.
  6. Liiga palju põsepuna. Aastakümneid tagasi olid punaseks võõbatud põsed moes, aga mitte enam. Piisab ainult väikesest kogusest põsesarnadel ja juba näedki värskem välja.
  7. Liiga palju läiget. Praegu on highlighter üks populaarsematest toodetest, aga seda peab oskama õigesti kasutada. Ära kunagi kasuta särapuudrit põsesarnadel  – see teeb sind vanemaks. Pigem võiks rõhutada sellega põse kõige kõrgemat osa ja nina pealmist osa. (BoldSky)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles