Mupo hoiatab libedate kõnniteede eest

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Munitsipaalpolitsei palub kõigil kinnistuomanikel hakata kiiremas korras tegelema libedusetõrjega.

«Külmakraadid on muutnud kõnniteed terves linnas kohati äärmiselt libedaks Mupole on saabunud hulgaliselt teateid libedatest kõnniteedest nii kesklinnas kui ka vanalinnas. Laekunud on ka esimesed teated ohtlikest jääpurikatest. Eriti keerulistest kohtadest palutakse teada anda mupo korrapidajale telefonil 14410 ja 661 9860,» ütles mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

Ta meenutas, et vastavalt Tallinna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud tegema heakorratöid kinnistu või ehitisega külgneval puhastusalal (puhastusala on kõnnitee, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel). Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille  tera läbimõõt on 2–6 mm. Keelatud on kasutada tuhka või kloriide. Vastavalt eeskirjale tuleb heakorratööde tegemine kõnniteedel lõpetada hommikul kella seitsmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles