Kontaveit koduse turniiri eel: Eesti publik tekitab täiesti teise emotsiooni

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisenaiskond alustab homme kodust Euro-Aafrika tsooni esimese tugevusgrupi turniiri, kus avapäeval minnakse vastamisi Serbiaga. Koondise kapten Märten Tamla kinnitas, et kõik on eelseisvaks võistluseks valmis.

«Raske öelda, kes soosik on, suhteliselt võrdsed vastased on meie grupis. Oleme võimelised kõiki võitma, aga selge see, et raske on samuti kõigiga. Loosiga siiski vedas, et ei tulnud näiteks Suurbritanniat,» rääkis Tamla.

Seda, kes homses matšis Serbiaga üksikmängudes väljakule tulevad, ei tahtnud Tamla veel öelda. «Tund enne mängu ütlen, las olla natukene põnevust ka.»

Eesti esinumber Anett Kontaveit lisas, et kodupubliku ees mängimine on alati eriline. «Väga eriline tunne on siin mängida. Eesti publik tektab täiesti teise emotsiooni ja seda on raske kirjeldada, mida Eesti esindamine tähendab. Kindlasti on see väga positiivne,» ütles ta.

Alagrupivastaste kohta Eesti naiskonna nooremad mängijad palju ei tea, Kontaveit kohtus aga hiljuti Prantsusmaa turniiri finaalis Serbia teise numbri Ivana Joroviciga ja sai 6:4, 7:6 (5) võidu. «Tean teisi mängijaid ka, aga mitte kõikidest naiskondadest,» lisas Eesti parim tennisist.

Turniiril osaleb 14 naiskonda, Eesti kuulub D-alagruppi koos Serbia, Iisraeli ja Bulgaariaga.

Postimees ja Kanal 12 näitavad kõikidel võistluspäevadel Eesti kohtumisi otsepildis, ülekandeid kommenteerivad Margus Uba ja Michel Lehtmets ning stuudiot juhib Marko Kaljuveer. Eesti matšid algavad kõigil päevadel kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles