Eesti Fed Cupi naiskond – noored, aga julged

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Fed Cupi naiskond: vasakult 
Maria Lota Kaul, Maileen Nuudi, Anett Kontaveit ja Valeria Gorlats ja treener Märten.
Eesti Fed Cupi naiskond: vasakult Maria Lota Kaul, Maileen Nuudi, Anett Kontaveit ja Valeria Gorlats ja treener Märten. Foto: Tairo Lutter / Postimees

21-aastane Anett Kontaveit (WTA 116.) ja temast veel nooremad naiskonnakaaslased Valeria Gorlats (WTA 1067.), Maileen Nuudi (WTA -) ja Maria Lota Kaul (WTA -) alustavad täna uhiuues Tallinki tennisekeskuses kodupubliku silme all Fed Cupi turniiri. Kogenud Kaia Kanepi (WTA 468.) on jätkuvalt hädas vigastusega ja ei saa selgi aastal Eesti eest mängida.

Teist täishooaega WTA-karussellil kaasa tegev Kontaveit on võrreldes vaid 16-aastaste Nuudi ja Kauli ning 18-aastase Gorlatsiga kogenud tegija ja liidri seisusega harjunud. «Mulle ei meeldi noorematele mõista anda, et mina olen kuidagi eriline. Võtan neid võrdselt. Eelmisel aastal oli küll veidi naljakas, kui olin 20-aastaselt kõige vanem. Aga nüüd olen juba 21, nagu päris täiskasvanu juba,» ütles Kontaveit naerdes. «Samas mängisin ise ka juba 16-aastaselt Fed Cupil, väikese riigi asi, meil pole nii palju mängijaid valida. Tunnen end piisavalt kindlalt, kuigi eks ikka tekib hetki, mil tahaks kedagi kogenumat kõrvale. Aga kurb ma selle pärast ei oska olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles