«Vahetund Postimehega»: kas sõjategevuse ägenemisega Ukrainas testitakse Trumpi?

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Kaju ja Janek Mäggi hooaja esimeses saates «Vahetund Postimehega». Foto on illustratiivne.
Andreas Kaju ja Janek Mäggi hooaja esimeses saates «Vahetund Postimehega». Foto on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Sel korral räägime «Vahetunnis Postimehega» ajakirjanik Jaanus Piirsalu ja riigikogu liikme Eerik-Niiles Krossiga Ukrainas eskaleerunud sõjategevusest.

Saate esimese otsa pühendame aga president Konstantin Pätsi mälestusmärgile, mis on ajendatud Eerik-Niiles Krossi hiljutisest arvamusloost Postimehes: «Niikaua kui Eesti oli okupeeritud, oli Päts Moskva ja meie kvislingite käsitluses vaenlane. Stalini ajal nägid nad Eesti Vabariigis veel ajutist kontrrevolutsioonilist eksitust, pärast mida nõukogude võim 1940. aastal «taastati». Päts oli sellises käsitluses üks kontrrevolutsiooni ninamehi, pursui ja rahvavaenlane.»

«Vahetund Postimehega» on Kuku raadio eetris igal kolmapäeval 13-14, saatejuhtideks  on Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar ja reporter Madis Vaikmaa. Kuku raadio on internetis kuulatav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles