Teletornist saab varsti teha pika õhulennu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus atraktsioon Zipline pakub võimalust trossi otsas 175 meetri kõrguselt peaaegu kahe kilomeetri kaugusele liuelda.
Uus atraktsioon Zipline pakub võimalust trossi otsas 175 meetri kõrguselt peaaegu kahe kilomeetri kaugusele liuelda. Foto: Koko Arhitektid

Tallinna teletorni arenduse järgmine etapp näeb muu hulgas ette 175 meetri kõrgusele klaasplatvormi rajamise ning võimaluse mööda trossi tornist ligi paari kilomeetri kaugusele Pirita ürgorgu liuelda.

Teletorni juhataja Riina Roosipuu sõnul on teletorni sihtasutus leidnud endale Eesti turismimaastikul kindla koha. «Igal kevadel toimub meil trepijooks, millel osaleb jooksjaid üle maailma ja mis on olnud üks maailma karikasarja etappe. Igal suvel tähistame teletorni sünnipäeva koos base-hüppajatega,» rääkis ta.

Roosipuu lisas, et teletorn on praegu oma umbes 160 000 külastajaga aastas kindlalt Eesti kolme enim külastatud turismiatraktsiooni hulgas Lennusadama ja Ahhaa keskuse kõrval, kuid selle positsiooni hoidmiseks tuleb iga päev tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles