Siret Kotka usalduse kaotamisest: tegelikkus on vastupidine (5)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka.
Siret Kotka. Foto: Eero Vabamägi

Ehkki Keskerakonna Rakvere juhatus teatas eile, et Siret Kotka on nende silmis usalduse teatanud, valiti Kotka üllatuslikul kombel ühehäälselt partei Rakvere osakonna juhiks.

Virumaa Teataja avaldas eile Keskerakonna Rakvere osakonna juhatuse liikmete avalduse, milles nad nendivad, et on Siret Kotka vastu kaotanud usalduse ning ei näe enam temaga võimalust koostööks Rakvere osakonnas.

Nüüd aga teatas Keskerakond, et eile toimunud Rakvere aastakoosolekul valiti väidetavalt usalduse kaotanud Kotka juhtima partei Rakvere osakonda. 

Kotka sõnas, et on Rakvere inimeste toetuse eest tänulik. «Kahjuks on eelmise juhatuse liikmed andnud meediale valeinfot, et olen inimeste usalduse kaotanud. Tegelikkus on vastupidine. Kohale tulnud inimesed hääletasid üksmeelselt minu esimeheks saamise poolt,» rääkis ta.

Kotka sõnul on tema kandidatuur ja võit tekitanud solvumist ja pahameelt nendes, kes kohta ihaldasid ning nüüd juhatuse nimel sõna võtavad. Erakonna teatel hääletas Kotka poolt 36 inimest 37st, üks hääl oli kehtetu.

Ühtlasi valiti Rakvere osakonnale eile uus juhatus, mille esimeheks on Siret Kotka ja juhatuse liikmeteks Urmas Laht, Toivo Keva, Helgi Kreek ja Riho Kari.

«Loodan, et meediat ja Rakvere inimesi ei eksitata rohkem, vaid juhatuse nimel võtavad edaspidi sõna esimees või selle valitud liikmed,» sõnas partei arendusjuht Urmo Saareoja, kes avaldas kahetsust, et osad erakondlased külvavad segadust. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles