Viis meigitrendi, mis sel kevadel ilma teevad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iryna Hramavataya / Panthermedia / Scanpix

Amway iluekspert Andrzej Sawicki sõnul on hea tervise ja välimuse puhul on võtmesõnaks holistiline lähenemine ehk oma keha eest hoolitsemine nii sees- kui välispidiselt. Isegi kui toituda tervislikult, ent jõudu ja energiat sellegipoolest napib, võib tema sõnul kehal puudu olla mõnest vajalikust vitamiinist või mineraalist. Millised on alanud hooaja peamised ilutrendid?

1. Matt, ent intensiivne huulevärv.

Matt huulevärv on alanud aasta üks populaarseimaid meigitrende. Märksõnadeks on intensiivsus ja selged värvid – sügavad punased, veinitoonid, burgundia, ploom, vaarikas ja erinevad lillad. Selline selge aktsent ei nõua juurde midagi muud suurejoonelist, vaid sobib hästi just õrnalt rõhutatud silmade ja naturaalse jumestusega. Kui sul pole käepärast matti huulepulka, siis sarnase efekti saad ka tavalist huulepulka kasutades, kui huuled pärast värvimist üle puuderdad.

2. Õhetav ja kumav põhi.

Algaval kevadel on trendiks läige ja sära kõikides variatsioonides – särav meigipõhi, nii-öelda märjaefektiga lauvärvid ja kõik, mis lööb näo või mõne kindla osa sellest särama. On sinu valik, kas lööd läikele vaid põsesarnad või kogu näo. Oluline, et tulemusest õhkaks värskust.

3. Rõhutatud kulmud.

Moes on loomulikud, rõhutatud kulmud, mis teevad kummarduse 80ndate stiilile. Vastupidiselt eelnevatele hooaegadele, mil kulmud pidid olema perfektselt joondatud, on sel hooajal rõhk loomulikkusel – toonitud kulmud, mis ei ole viimsete peensusteni välja joonistatud, piiratud ega timmitud. Sellist efekti aitab saavutada vaha ja varjutamine.

4. Põsepuna – üks kõige jaoks.

Sel hooajal on põsepuna multifunktsionaalne meigitoode: seda võib kasutada nii põskede kui silmade jumestamises. Moepoodiumidel kantakse seda julgelt nii silmalaugudele kui põskedele, et rõhutada meelekohti. Õrnema pealekandmise puhul annab põsepuna värske ja peene väljanägemise.

5. Fookus ripsmetel.

Tugev ripsmevärv koos n-ö Twiggy stiilis kokkukleepunud ripsemetega võib tunduda üsna vastuoluline, kuid see meigisuund võetakse trenditeadlike naiste poolt ilmselt kiirelt omaks. Tuleb lihtsalt kanda palju ripsmetušši ülemistele ripsmetele, neid intensiivselt tihendades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles