Autovaras põgenes sõitvast autost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Prokurör küsis reaalset vangistust noormehele, kes mullu sügisel koos kaaslasega ärandas Kuressaares kaks autot ja ühega neist sõitsid noormehed ka ringi, kuid politseipatrulli märgates põgenes juht sõitva auto roolist kõrvalistme kaudu uksest välja.

Ööl vastu 31. oktoobrit üritasid Kaspar ja Oliver ärandada kaht auto, millest teine käivitus ja sellega suunduti linna peale sihitult ringi sõitma, kuid Žigulid märkas politseipatrull ja nii anti juhile käsk peatuda, kuid auto kohe ei peatunud, kirjutas Saarte Hääl.

Kuna autoaknad olid udused, siis patrull roolisistujat ei näinud, kuid nähti seda, kuidas juht hüppas sõidu ajal kõrvalistujale sülle ja seejärel väljus keegi kaasreisija poolsest uksest ja pistis jooksu.

Eile küsis prokurör Kasparile kuus kuud vangistust ja palus täitmisele pöörata ka noormehele mullu augustis joobes juhtimise eest mõistetud karistuse, varem karistamata Oliverile palus prokurör mõista nelja kuu pikkuse vangistuse tingimisi 18 kuu pikkuse katseajaga.

Kaitsja sõnul ei pea ühiskond kannatama seda, et noored joovad ennast täis ja toimetavad teiste autode kallal, kuid tema väitel on Kaspar aru saanud, et tema kuritegeliku käitumise põhjustas alkohol, ning noormees on astunud samme, et sellest pahest loobuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles