Kontaveit: rasked päevad on olnud, aga super võit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisenaiskond kohtus kodusel võistkondlikul Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni esimese tugevusgrupi turniiril viimases mängus Bulgaariaga ning sai 2:1 võidu. Paarismängus tõid Eestile vajaliku võidupunkti Anett Kontaveit ja Maileen Nuudi.

Paarismängus Isabella Šinikova - Sesil Karantcheva 6:3, 7:5 alistanud eestlannad olid mõistagi võidu üle õnnelikud, ent Kontaveidi hinnangul võinuks mäng Eesti kasuks veel kindlamalt tulla. «Teises setis kaotasime enda mitu servi järjest, seetõttu läks ka mäng tasavägiseks. Pikad päevad on rasked olnud, aga super, et see võit lõpuks ära tuli,» tunnistas Kontaveit.

Vahetult enne matši algust tegi Bulgaaria paarismängu koosseisus muudatuse, kuid Kontaveit sellele suurt tähelepanu ei pööranud. «Ega ma ei teadnudki, kes neil üldse algselt seal kirjas oli. Teame, et seda saab muuta, seega loeb see, kelle nad 15 minutit enne matši platsile panevad,» selgitas Kontaveit.

Nuudi hinnangul on ta Fed Cupilt Kontaveidi kõrval mängides väga hea kogemuse saanud. «Iga mäng on olnud väga hea emotsioon, olen väga hea kogemuse saanud,» ütles ta. Homme kell 17 tuleb Eestil kohamängus vastamisi minna Austriaga. «Väsimuse mõttes mul seis kõige hullem pole. Olen end hommikuti saanud ilusti välja puhata,» ütles Nuudi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles