Trev-2 Grupi käive kasvas mullu 4,9 protsenti 53,9 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trev-2 Gruppi kuuluva asfalditootja ABT Revador uue tehase avamine Harku karjääris
Trev-2 Gruppi kuuluva asfalditootja ABT Revador uue tehase avamine Harku karjääris Foto: Liis Treimann

Ehituskontserni Trev-2 Grupp käive kasvas möödunud aastal 4,9 protsenti 53,9 miljoni euroni; ettevõtte 2015. aasta 1,2 miljoni euro suurune puhaskahjum asendus möödunud aastal 0,5 miljoni euro suuruse puhaskasumiga.

Käibe suurus oli vastavuses eeldatuga, kirjutab Trev-2 Grupi osanik East Capital Explorer oma majandusaasta kokkuvõttes. Kuigi Trev-2 Grupi põhitegevusalal teede ehitamises oli kasumlikkus tiheda konkurentsi tõttu tugeva surve all, suurendas ettevõte kasumlikumat kaevandamistegevust ja vähendas veerandi võrra üldkulusid.

Käesoleva aasta osas on keerukam tulemusi prognoosida, sest hanked toimuvad kevadel. Samas teehoolduslepingud ja kaevandustegevus tagavad pisut prognoositavama sissetuleku. Kokkuvõtvalt on efektiivsusmeetmed vähendanud ettevõttesisest tegevusriski.

East Capital Exploreri hinnangul on möödunud aasta lõpuga Trev-2 Grupi õiglane väärtus 5,7 miljonit eurot.

Trev -2 Grupi suurimad aktsionärid on investeerimisfondid East Capital Explorer 38 protsendi ja Baltcap Private Equity Fund 36 protsendiga aktsiatest.

Käesoleva aasta jaanuari lõpus teatas Ain Hanschmidti ja Enn Pandi investeerimisfirma Infortar, et plaanib soetada 88-protsendilise enamusosaluse AS-is Trev-2 Grupp. Infortar soovib osaluse soetada läbi Infortarile kuuluva firma RRTK Kapital OÜ. Tehinguga omandaks ettevõte Küprosel registreeritud Humarito Limitedilt 86,71 protsenti Trev-2 aktsiakapitalist. Tehingu lõpuleviimine sõltub siiski praeguste aktsionäride eelisostuõigusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles