Elamuste otsijad pääsevad peagi filmi sisse

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahhaa teaduskeskuse teaduspoe ja elamuskino administraator Madis Kask hoiab käes teaduspoe kõige minevamat kaupa, pimedas helendavat Hobermanni kera.
Ahhaa teaduskeskuse teaduspoe ja elamuskino administraator Madis Kask hoiab käes teaduspoe kõige minevamat kaupa, pimedas helendavat Hobermanni kera. Foto: Margus Ansu

Üle kaheksa aasta on Ahhaa teaduskeskus näidanud Lõunakeskuses elamuskinofilme ning pakkunud huvilistele samas asuvas poekeses kõikmõeldavat põnevat ja arendavat kaupa. Nüüd on Ahhaa võtnud käsile oma 4D-kino virtuaalreaalsuskinoks ümber vormimise ning nii on nende käsutuses olev pind saanud täiesti uue näo.

«Enne oli meil siin väike must auguke, kuhu sissepääsu oli päris keeruline leida, kuid nüüd oleme sõna otseses mõttes avatud ning siit on väga raske meid märkamata mööda minna,» tõdes teaduspoe ja elamuskino administraator Madis Kask rahulolevalt.

Märgatavalt märgatavam

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles