Nalja nabani: professionaalne maadleja proovib peeneid kokteile

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stone Cold Steve Austin
Stone Cold Steve Austin Foto: © Starstock/Photoshot / David Wimsett / Scanpix

Steve «Stone Cold» Austin on Ameerika näitleja, meediainimene, produtsent ja endine professionaalne maadleja. BuzzFeed palus tal proovida tuntud peeneid kokteile ning võttis mehe vahetud elamused linti.

«Oled sa proovinud kunagi rannal seksida?» küsib Austin alustuseks, kui talle pakutakse kokteili nimega Sex on the Beach. «See on kohutavalt ebamugav! Liiv läheb igasse ihuprakku ja kogu see muu jama... See sakib!» Hiljem kokteili päriselt proovides jõuab ta tõdemusele, et selle joogi fänn ta tõesti pole.

Kui lauale pannakse Birtydaytini, arvab Steve kohe teadvat, et tegemist pole õige asjaga. «Oh sa poiss, mis see veel on? Viin ja Kahlua? Maitseb igaljuhul nagu suhkrust koerakaka.»

Cosmopolitani Stone Cold aga täitsa naudib ning joob selle isegi lõpuni. «Pöidlad püsti! Ma armastan alkoholi!»

Appletinit mekkides pakub Steve, et kuna õunad on tervisele kasulikud, siis üks Appletini päevas hoiab tõenäoliselt ka arsti sinust eemal. «See on muidugi nüüd võetuna alkohooliku perspektiivist.»

Jolly Rancher’i shot’i proovides kaotab ta peaaegu enesevalitsuse. «Sa maksad selle eest umbes kümme dollarit ja mis sa selle eest saad? Diabeedi ja purju ka ei jää! Käigu see jook p****!»

Lõpuks leiab ta siiski joogi, mille kohta ütleb mõnuga: «Maitsev!» Selleks aga vaata videot!

NB! Video on inglise keeles.

Stone Cold Steve Austin Tries Fancy Cocktails

Posted by BuzzFeed Sweaty on Saturday, 11 February 2017

Pane tähele, et alkoholi joomisega tuleb piiri pidada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles