Rosimannus: väited varjatud osaluse kohta jäätmekäitlusäris on tühi plära ja keelepeks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus.
Rain Rosimannus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonna mõjukas liige Rain Rosimannus nimetas jäätmekäitlusäris liikuvat infot tema osalusest ASi Eesti Keskkonnateenused varjatud omanikeringis pläraks ja keelepeksuks, kirjutab Äripäev.

Äripäev kirjutas täna, et Eesti suurima jäätmekäitlusfirma Eesti Keskkonnateenused enamusosaluse müük üle-eelmise aasta lõpul võis seda osalust varjatult kontrollinud sõpruskonnale tuua miljoneid eurosid. Toona jõudis Äripäeva info, et jäätmekäitleja enamusosalust võisid varjatult kontrollida Reformierakonna liige Rain Rosimannus, endine IRLi liige ning EASi nõukogusse kuulunud Anti Tammeoks, IRLi liikmest endine Eesti Energia nõukogu liige Toomas Tauts, kunagine Eesti Raudtee juhatuse liige Priit Haller ning Eesti Pakendiringluse pikaajaline juht Aivo Kangus.

Rosimannus eitas eile õhtul kirjalikult saadetud küsimustele vastates enda igasugust seost Eesti Keskkonnateenustega, nimetades seda tühjaks pläraks ja keelepeksuks.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles