Kuus Eesti jalgpallurite naist korraga lapseootel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallurite naised Pilleriin, Ele, Helen, Ilona, Triin ja Birgit beebiootel.
Jalgpallurite naised Pilleriin, Ele, Helen, Ilona, Triin ja Birgit beebiootel. Foto: Erakogu

«Tere tulemast meie gruppi, Ilona!» Selline kiri potsatas ühel päeval mu Facebooki-sõnumitesse ühel. Ootasin meie teist last, elasin oma õndsas mullis ega teadnud, mis maailmas toimub. Pilleriin, kelle elukaaslane Rando kuulus Alekseiga sarnaselt Nõmme BSC rannajalgpalli meeskonda, viis mind pommuudisega kurssi. Selgus, et koos minuga oli lapseootel kuus selle meeskonna jalgpalluri naist ja kõik me pidime sünnitama kahe kuu sees! Kui tihti selline asi juhtub?! Uskumatuna näivast juhusest pajatab portaalis Minu Pere Aleksei Budõlini elukaaslane Ilona Toots.

Pilleriin koos Randoga, Ele ja Andreas, Helen ning Indrek, Triin koos Erikuga ootasid oma esimest last, Birgit ja Vaiko lisaks kahesele tütrele teist mähkmeklienti, ja meie Alekseiga kolmeteistaastase tütre kõrvale samuti teist Budõlinit. Kuna mehed olid teinud meeskonnaga vingeid pilte, siis ega ka meie saanud kõrvale jääda ning lõbus sessioon koos kõhu- ja mängupallidega sai fotodele jäädvustatud.

Kuupäevade võrdluses pidin mina stardipaugu andma ja tänu Sassi edukale pikale kõhusredutamisele sain teistele kaks nädalat mänguruumi lisaks pakkuda, et me ikka edukalt oma beebidega selle välja lubatud kahe kuu sisse mahuksime. Mis puudutas sugusid, siis saime peagi teada, et mina ja Pilleriin ootasime poisse, teised aga tüdrukuid. Vaid Ele kõhukodanik tegi pikalt Sharon Stone'ilikke jalaviibutusi, enne kui ilmutas oma neiulikke omadusi.

21.04 tuli keisrilõikega ilmale meie Aleksander. Juba nädala pärast, 28.04 ilmus teinegi poiss, Lennart. Nüüd läks veidi kauem aega, enne kui Heidi 20.05 sündis ja tema järel 29.05 Kristella, ning peagi ka Mia, 04.06. Pesamuna Lauretta saabus 25.06 ja meie plaan sai vaid mõne päevaga ületatud. Paari kuu möödudes, kui emmed ennast juba peeglist ära tundma hakkasid, tegime vinge pildistamise koos isside ja ühesuguste jalgpallisärkidega. Fotograaf tormas higimull laubal ja püüdis kõiki lapsi korraga tabada.

Suhtlesime omavahel agaralt Facebookis edasi ja sellest oli igasuguste murede korral – eriti alguses –  tohutult abi. Kuulusin ka Aprillibeebide 2014 gruppi, kus sai samuti nõu ja teiste edusamme jälgida, ent meie kuuik oli kuidagi privaatsem. Hakkasime kordamööda kodudes kokkutulekuid korraldama ja püüdsime jäädvustada iga kord meie kasvavaid rüblikuid kaameraga. See on eluaegne mälestus.

Foto: Erakogu

Loe edasi portaalist Minu Pere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles