Skandaalne tohter Raudsik propageerib taas soodat ja MMSi

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Raudsik Nordea kontserdimajas 17. novembril 2016.
Riina Raudsik Nordea kontserdimajas 17. novembril 2016. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti arstide liidust välja visatud Riina Raudsik väitis Anija vallas 60 inimesele peetud loengul, et suur osa inimese kudedest koosneb soodast ja et WC-poti kemikaal MMS on imeravim.

10. veebruaril Kehra vallamajas toimunud loengul «Alateadvuse roll füüsiliste haiguste tekkel» väitis Jüri tervisekeskusest pensionile läinud ja nüüd lektorina leiba teeniv Raudsik (65), et evolutsiooniliselt peab inimesel happeline olema vaid magu, samas kui kõik teised koed on aluselised ja koosnevad bikarbonaatidest ehk soodast, kirjutab Andres Tohver ajalehes Harju Elu. Tema sõnul soovitas tohter kuulajatel iga päev veega pool teelusikatäit soodat võtta, sest see aitavat terve püsida ja luude hõrenemise vastu võidelda.

Lisaks väitis Raudsik Harju Elu andmetel, et uue ravimi Immunokine põhitoimeaineks on MMS, mis näitavat, et kloordioksiidi lahus ongi imeaine, mis nüüd on saanud ravimiteks.

Raudsik peab enda sõnul kaks-kolm loengut nädalas ja huvilisi on tal palju, kuid Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liikme Peeter Mardna sõnul on selline alternatiivsete vaadete propageerimine vastutustundetu.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles