Tartu jalgpallihall on ikka helesinine unistus

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta sügisel avas jalgpalliliit Tallinnas Asula tänaval 2,2 miljonit eurot maksma 
läinud halli. Sellisest
uhkest 
hoonest ei julge Tartu jalgpallurid unistadagi, saaks mõnele platsile teisaldatava kupli peale, oleks ka väga hästi.
2013. aasta sügisel avas jalgpalliliit Tallinnas Asula tänaval 2,2 miljonit eurot maksma läinud halli. Sellisest uhkest hoonest ei julge Tartu jalgpallurid unistadagi, saaks mõnele platsile teisaldatava kupli peale, oleks ka väga hästi. Foto: Andres Haabu

Tartu suured ja väiksed jalgpallurid peavad ilmast olenemata treenima lageda taeva all, nende Tallinna kolleegid saavad aga nahkkerale valu anda katusega vutiväljakutel.

Kaelasadav lumetaoline löga, vahelduvad pluss- ja miinuskraadid, lõõtsuv tuul – sellised on tingimused, milles paljud Eesti jalgpallurid enam-vähem pool aastat treenima peavad. Ja mitte ainult täiskasvanud, vaid ka päris väikesed pallivõlurid.

Tartu ei ole selles plaanis erand ning kuigi suvel valminud Sepa jalgpallikeskuses lahendati altküttega ära väljaku jäätumisprobleem, ei ole sellest saju ja tuule vastu abi. Juba aastaid on Tartus räägitud jalgpallihalli või vähemalt teisaldatava kupliga vutiplatsi vajalikkusest, ent tegudeni pole paraku jõutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles