Nõia-Ints läheks Ingaga teisele ringile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Foto: Janno Pugi

Meie staarnõid Indrek Leibur aka Nõia-Ints kahetseb, et ta oma Ingale valetas ja talle truudust murdis. Mees pihib Kroonikale, et nüüd teeks ta kõike teisiti!

 

Lisaks selgeltnägijate saatele ka teleshow’s «Õhtusöök viiele» üles astunud Nõia-Ints (33) otsib tasahilju tööd ega välista, et neil ekskallimaga, praegu baaridaami ja tantsijana Itaalias leiba teeniva Inga Kallbergiga aka Intsu-Ingaga (23) suhted veel üles soojenevad.


Praegu elad sa endiselt Inga vanaisa juures?

Ma olen jäänud Inga ja tema vanaisa südametesse. Oleme Ingaga jäänud sõpradeks ja ma elan tõesti endiselt ka tema vanaisa juures. Vanaisa kasvatas Inga üles, Inga läks Itaaliasse ja vanaisa jäi üksi – nii et ma ka aitan tema vanaisa.

Vanaisal ei ole selle vastu midagi, et koos edasi elada. Meil on eraldi toad. Eks mul on endal ka veidi häbi tal jalus olla. Samas, ma aitan tal näiteks suvel kas või muru niita, ta üksinda päris enam ei saa. See, mida ta nädal aega teeks, teen mina tunniga.

Ajasin tal näiteks kuuri katuselt lume ära – see oleks muidu kokku kukkunud. Vanaisa on 72aastane, ega ta ei lähe redeliga sinna kõrgele kuuri otsa lund lükkama.

Aga muidugi oleks endalgi parem, kui ei sõltu kellestki – iial ei tea, millal kellelgi mingi kiiks pähe tuleb ja siis mine puu alla magama. Kui tööd leian, kolin sealt ka ära.
 
Millest sa elad muidu?

(Köhatab.) Vanaisa kulul praegusel hetkel…
 

Pikemat intervjuud Nõia-Intsuga loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles