Rooney agent püüab inglast Hiinas kaubaks teha

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney pole ilmselgelt praeguse olukorraga Manchester Unitedis rahul ning otsib seega alternatiive.
Wayne Rooney pole ilmselgelt praeguse olukorraga Manchester Unitedis rahul ning otsib seega alternatiive. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kõigi aegade suurima väravaküti Wayne Rooney agent Paul Stretford on läinud Hiina, et pidada sealsete klubidega läbirääkimisi, mille tulemusena lahkuks Inglismaa koondislane Manchester Unitedist, kirjutab BBC.

Kuna üleminekuaken sulgub Hiinas juba 28. veebruaril, on viimasel ajal traumade küüsis vaevelnud vutimehel üsna kiire. Selge on see, et kuna 31-aastase jalgpalluri agent asub praegu Hiinas, on ManU peatreeneril Jose Mourinhol Rooney lahkumiseks roheline tuli antud. Kui ta ei peaks sel kuul mujalt lepingut teenima, jätaks mees arvatavasti kauaaegse koduklubiga (Rooney liitus ManUga juba 18-aastaselt) hüvasti suvel.

Julgemates spekulatsioonides on Briti meedia kirjutanud, et Rooney on juba oma viimase mängu ManU eest pidanud ning Hiina kõrgliigasse siirdudes saaks temast tõenäoliselt maailma suurima palgaga jalgpallur. Ennustuste kohaselt hakkaks ta seal nädalas teenima ligi 900 000 eurot.

Rooney on võitnud ManUga viis Premier League’i tiitlit ning triumfeerinud korra ka Meistrite liigas. 2004. aastal Evertonist ManUsse liikunud Rooney on öelnud, et ta mängiks Inglismaa klubidest vaid neis kahes. Tema leping Punaste Kuraditega kestab küll 2019. aastani, kuid Mourinho soosingust väljalangemise tõttu on mehel parem endale uus koduklubi leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles