Lahti MM: tööloom Ustjugov tuli võimsa sõiduga maailmameistriks, Rehemaa 34.

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lahtis toimuval suusatamise MMil tuli meeste 15 km + 15 km suusavahetusega sõidus maailmameistriks venelane Sergei Ustjugov, kes läks lõputõusul eest norralasel Martin Johnsrud Sundbyl ning edestas viimast lõpuks 6,7 sekundiga. Seejuures lõhkus Sundby otsustaval hetkel suusakepi. Pronksmedali sai norralane Finn Haagen Krogh ning talle järgnesid kaasmaalane Sjur Roethe, kanadalane Alex Harvey ja norralane Didrik Toenseth. Parima eestlasena sai Aivar Rehemaa 34. koha, temast kaks kohta tagapool lõpetas Karel Tammjärv, 52. Alvar Johannes Alev ja 54. Kaarel Kasper Kõrge.

Lõplik paremusjärjestus:

1. Sergei Ustjugov (Venemaa)

2. Martin Johsnrud Sundby (Norra) +6,7

3. Finn Haagen Krogh (Norra) +31,8

4. Sjur Roethe (Norra) +33,1

5. Alex Harvey (Kanada) +33,3

6. Didrik Toenseth (Norra) +33,5

...

34. Aivar Rehemaa +3.48,6

36. Karel Tammjärv +4.16,8

52. Alvar Johannes Alev +8.24,1

54. Kaarel Kasper Kõrge +8.26,1

Suurima favoriidina läheb starti norralane Martin Johnsrud Sundby. Soomlased loodavad, et Matti Heikkinen suudab sarnaselt Krista Pärmänkoskile peomeremeestele rõõmu pakkuda ja medali tuua. Kulla peale läheb võitlema ka suurepärasesse vormi jõudnud venelane Sergei Ustjugov ja Rootsi au kaitseb Marcus Hellner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles