Parvlaevadele tahetakse Saaremaa kaubamärki

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõll
Tõll Foto: Küllike Rooväli

Saarte Koostöökogu ning Saaremaa Ettevõtjate Liit kavatsevad pöörduda majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poole, et Saaremaa kaubamärk jõuaks uute parvlaevade visiirile.

TS Laevad on kinnitanud, et ettevõte on nõus märki reklaamima praamidel nii telerites kui ka muudes väljaannetes. Märgi eestvedajad ja panustajad soovivad aga, et märk oleks Saaremaa värav ning ilutseks ka parvlaeva visiiril, kirjutab Meie Maa.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Rasmus Ruuda sõnul kuuluvad uued laevad TS Laevadele ja see on nende otsustada, mil moel nad parvlaevade pindu kasutavad. 

«Printsiibis näeme, et kui TS Laevad otsustabki visiirile reklaami paigutada, siis tehakse enampakkumine, et ka teised organisatsioonid/ettevõtted saaksid võimaluse pakkumise teha,» ütles Ruuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles