Norwegian Air hakkab 66 euro eest USAsse lendama (2)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norwegian Air
Norwegian Air Foto: Larsen, Haakon Mosvold/NTB scanpix

Odavlennufirmade üks juhtivaid ettevõtteid Norwegian Air on teatanud, et nad avavad viis liini Suurbritannia, Iirimaa ja Ameerika Ühendriikide vahel, mis hakkavad reisijale maksma vaid 66 eurot.

Lennud väljuvad Edinburghist, Belfastist, Corkist ja Dublinist ning suunduvad kas New Yorki, Bostonisse või New Englandi. Kõik hinnad jäävad 70 dollari ehk 66 euro ümbrusesse, vahendab Lonely Planet.

Lennud toimuvad küll väiksemate lennujaamade vahel, mis ei asu metropolidele ehk kõige lähemal, kuid selle peaks kompenseerima äärmiselt madalad piletihinnad.

Alates 15. juunist väljub kolm korda nädalas lend Edinburghist kõikidesse kolme Ühendriikide lennujaama ning hinnad algavadki 66 eurost. Alates 1. juulist alustab Norwegian lendudega Belfastist kahte Ühendriikide lennujaama. Samal ajal avatakse ka liinid Corki, Dublini ja Shannoni lennujaamadest.

Uusi liine hakkab teenindama moodsad ja laiade istmetega Boeing 737 MAX lennukid. Siiski on alust arvata, et sellega ka mugavused piirduvad ning kõik joogid ja söögid tuleb pardal eraldi juurde osta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles