Mida sosistas Ryan Gosling Oscari-galat külastanud turistile kõrva?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Gosling ja turist Vicky Vine
Ryan Gosling ja turist Vicky Vine Foto: AFP / Scanpix

Los Angeleses Dolby teatris jagari 89. korda Ameerika filmiakadeemia auhindu Oscareid, kuid õhtujuht Jimmy Kimmel kutsus galale ka Hollywoodis turistidena olnud inimesed, kelle jaoks oli see suur üllatus.

Turistid said oma silmaga näha filmimaailma suuri staare, kaasa arvatud Nicole Kidmani ja Ryan Goslingut, edastab news.com.au.

Turistide seas olid ka kihlunud Vicky Vines ja ta mees Gary, kes olid Los Angelesse sõitnud Chicagost ja kelle «pani galal paari» Denzel Washington. Sotsiaalmeedias kirjutati, et mitte auhindade jagamine, vaid üllatunud turistid olid Oscari-gala parim osa.

Meediasse jõudnud vidotelt on näha, et Ryan Gosling sosistab Vicky Vinesile midagi kõrva ja naise nägu muutub sajandiksekundiga, kuid ei ole teada, mida staar sosistas.

Ryan Gosling ja turist Vicky Vine / Lucy Nicholson/Reuters/Scanpix
Ryan Gosling ja turist Vicky Vine / Lucy Nicholson/Reuters/Scanpix Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix
Ryan Gosling ja turist Vicky Vine
Ryan Gosling ja turist Vicky Vine Foto: AFP / Scanpix

Twitteri ja Facebooki kasutajad hakkasid üksteise võidu pakkuma, et mida näitleja võis turistile öelda.

Pakuti, et Gosling viitas filmile «Marley and Me» ning ütles, et koer sureb selle filmi lõpus.

Või siis seda, et saalis olijatest pooled on tegelikult Vene spioonid ja Denzel Washington ei saa sel aastal Oscarit ning veel palju sarnast.

Õhtujuht Jimmy Kimmel teatas turistidele , et neil on Dolby teatris võimalik vaadata õhtukleitide näitust, kuid turistid ei teadnud, et sel ajal toimub Oscari-gala.  Kimmel teavitas staare, et saabuvad turistid, kelle jaoks on gala külastamine üllatuseks.

Parimaks filmiks kuuluitati esmalt «La La Land», kuid siis parandati viga ja öeldi, et see on hoopis «Moonlight».

Sellest hoolimata sai naispeaosa Oscari «La La Landi» Emma Stone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles