Nõmme Kalju sõlmis lepingu Sillamäe Kalevis mänginud U23 koondislasega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Tjapkin (sinises vormis).
Deniss Tjapkin (sinises vormis). Foto: Eero Vabamägi

Endine Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskonna poolkaitsja ja U23 koondislane Deniss Tjapkin liitus Nõmme Kaljuga. Sillamäe Kalevis tegi Tjapkin Premium liigas kaasa neli hooaega.

Tjapkin alustas Kaljuga treenimist juba detsembris ning nüüd sõlmiti osapoolte vahel kolme aasta pikkune leping, vahendas Nõmme Kalju koduleht.

«Olen väga õnnelik, et sain sõlmida lepingu Nõmme Kaljuga. Siin on heal tasemel ja sõbralik personal ning kogenud treener, kes seab kõrged eesmärgid igaks hooajaks. Teen kõik endast oleneva, et aidata meeskonnal saavutada maksimaalne tulemus,» sõnas Tjapkin.

Nõmme Kalju esindusmeeskonna peatreener Sergei Frantsev on Deniss Tjapkiniga ka varasemalt koos töötanud (Frantsev oli aastatel 2014-2015 Sillamäe Kalevi peatreener-toim.) ja lisas omalt poolt, et on kindel, et Tjapkini liitumine aitab meeskonda väga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles