Üllatus: Eesti kaardilt kaob suur Ülenurme vald!? (3)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev peaks valitsuse ettepanekut järgides õige pea Ülenurmes asuva vallamaja sildilt «Ülenurme» maha tõmbama ning asendama selle uue, Kambja valla nimega.
Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev peaks valitsuse ettepanekut järgides õige pea Ülenurmes asuva vallamaja sildilt «Ülenurme» maha tõmbama ning asendama selle uue, Kambja valla nimega. Foto: Margus Ansu

Valitsus tegi ettepaneku moodustada Kambja ja Ülenurme valla ühinemise teel uus haldusüksus, mille nimeks määratakse Kambja vald. Rõõmuhõiskeid ei kosta kummastki vallast.

Segadust on palju, valitsus tahab Ülenurme valla Eesti kaardilt minema pühkida, vahendas viimaseid maale jõudnud riiklikke uudiseid Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev. 

«Elanikke on meil nõutud 5000 asemel ligi 7400, kohalike omavalitsuste võimekuse pingereas oleme esikümnes, aga nüüd ütlevad, et see on Kambja, mitte Ülenurme vald,» lisas ta. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles