Pildid: kas Kellyanne Conway tundis end Ovaalkabinetis liiga koduselt?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA presidendi Donald Trumpi nõunik Kellyanne Conway sattus kriitika alla, kuna meedias ilmusid fotod, millel teda on näha Valge Maja Ovaalkabinetis istumas sohval nii, et ka jalad on ka sohval.

USA meedias esitati küsimus, et kas Kellyanne Conway peab Valget Maja oma koduks, et ta niimoodi diivanil istus ja end liiga koduselt tundis.

Kellyanne Conway istus Ovaalkabineti diivanil väga koduselt
Kellyanne Conway istus Ovaalkabineti diivanil väga koduselt Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Conwayd tümitati ka sotsiaalmeedias, et ta oleks võinud viisakakas jääda ja mitte jalgupidi sohvale ronida.

Trumpil olid eile Valges Majas külas afroameeriklastest haritlased ja ülikoolide professorid.

Twitteri kasutajate arvates käitus presidendi nõunik ebaviisakalt, kuna ta «aeles diivanil, samas kui kõik teised presidendi juuresolekul püsti seisid» ning tegemist on tööruumiga, kus selline istumisviis on taunitav.

Kellyanne Conway istus Ovaalkabineti diivanil väga koduselt
Kellyanne Conway istus Ovaalkabineti diivanil väga koduselt Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Oli ka neid ameeriklasi, kes võrdlesid Conway käitumist ekspresidendi Barack Obama omaga, kellel oli komme tõsta vahel oma jalad Ovaalkabineti kirjutuslauale.

Conway oli meedia hambus ka paar nädalat tagasi, mil ta reklaamis president Trumpi tütre Ivanka Trumpi rõivabrändi, mille tõttu USA valitsuse eetikakomisjon nõuab Conway tegevuse uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles