Jalgrattavaras saadeti kolmeks aastaks vanglasse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar / Postimees

Tartu maakohus mõistis kolmeks aastaks vangi mehe, kes olles korduvalt jalgrataste varguste eest karistatud, tabati pärast vanglast vabanemist uuesti jalgrattavarguselt.

Kohus mõistis Indreku süüdi kolmes rattavarguses ning karistas teda nelja ja poole aasta pikkuse vangistusega, millest lühimenetluse tõttu arvestati maha üks kolmandik. Lõplikuks karistuseks jäi seega kolmeaastane reaalne vanglakaristus, ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ERR.ee-le.

Varasemalt korduvalt jalgrattavarguste eest karistatud Indrek vabanes vanglast mullu augusti keskel, kuid juba paar päeva hiljem ehk 19. augustil, pani ta süüdistuse järgi toime esimese jalgrattavarguse Tartus Kvartali kaubanduskeskuse jalgrattaparklast.

Sellele järgnes teine rattavargus Hugo Treffneri gümnaasiumi lähedalt ööl vastu 22. augustit ning kolmas vargus 27. augustil  rongijaama lähedal asuva kortermaja keldrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles