Kivisaar: valeväide on korrigeeritud, Ossinovskite ees ei ole vajadust vabandada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiohääl Alari Kivisaar.
Raadiohääl Alari Kivisaar. Foto: Tairo Lutter

Raadio Sky Pluss hommikusaates räägiti pärast vabariigi aastapäeva vastuvõttu perevägivalla teemal ja siis mainiti ka perekond Ossinovskeid, kes väidetavalt olid Estonias tantsupõrandal tülitsenud.

Raadiosaade sai oma informatsiooni raadiokuulajalt, kuid lõpuks ilmnes, et tegemist oli valeväitega, mis ei pidanud paika ning see pahandas tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovski abikaasat Triinu Ossinovskit, mille tõttu tuli seda teemat veel käsitleda.

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ja Triinu Ossinovski.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ja Triinu Ossinovski. Foto: Erlend Štaub

Sky Pluss saatejuhi Alari Kivisaare sõnul oli tegemis valeväitega, mis kiiresti, kümne minuti jooksul korrigeeriti ja ta ei näe põhjust, miks saade peaks Ossinovskite ees vabandama.

Kivisaare arvates ei ole selle probleemi nämmutamine aega väärt, sest «tühja tuule tallamist» on juba piisavalt olnud.

«Tegime kindlaks, et tülitsenud paar ei olnud Ossinovskid. Valeväide sai mitmete tõendite abil parandatud, seega ei ole vabandamiseks põhjust,» teatas Kivisaar Õhtulehele.

Sky Plusi saatesse helistanu rääkis, et vabariigi aastapäeva ballil nähti külaliste seas tülitsenud paari ja saatejuhid võtsid siis ette perevägivalla teema, kuna seda mainis ka president Kersti Kaljulaid oma kõnes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles