Rüblik kasvas eurotoetuse abil poole aastaga poole suuremaks

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülenurme Tõrvandi lasteaia Rüblik uutesse ruumidesse kolinud Lepatriinude rühma 4–5-aastased mudilased on väga tegusad. Mõni päev tagasi olid kõik Lepatriinud suures õhinas mereröövliteks hakanud ning õpetaja abil Heli Sepal tuli aidata ka Karolale silmaside õigesti pähe seada.
Ülenurme Tõrvandi lasteaia Rüblik uutesse ruumidesse kolinud Lepatriinude rühma 4–5-aastased mudilased on väga tegusad. Mõni päev tagasi olid kõik Lepatriinud suures õhinas mereröövliteks hakanud ning õpetaja abil Heli Sepal tuli aidata ka Karolale silmaside õigesti pähe seada. Foto: Margus Ansu

Mäng on väikese inimese töö ja Ülenurme valla Tõrvandi Rübliku lasteaia Lepatriinude rühma tüdrukud-poisid teevad seda tööd hommikust õhtuni väga suure hooga. Eriti «töökad» on lepatriinud eelmise kuu algusest, kui mudilased kolisid Rübliku juurdeehitises valminud uutesse ruumidesse.

«Kui me siia kohale tulime, siis lapsed ainult mängisid, nad ei tahtnud õhtul kuidagi koju minna,» muheles Lepatriinude rühma õpetaja abi Heli Sepp. «Õhtuti mängivad nad siin emade-isadega,» lisas Lepatriinude rühma õpetaja Ulvi Haav.

Kauaoodatud töö

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles